Untitled design

- MISIJA MARIA VISION -

Maria Vision

Maria Vision je “plod Međugorja” koji se medijski prvenstveno osniva kao televizija u Južnoj Americi prije trideset godina. U velikom marijanskom svetištu, centru ukazanja Gospe Guadalupske, nakon posjeta Međugorju, osnivatelj Maria Vision, nakon što je doživio obraćenje svoj život posvećuje širenju evangelizacije.  

Osnovao je medij koji je postao raširene Marijine ruke u čiji zagrljaj može ući svatko tko je potreban Njezinog zagrljaja. Raširene Marijine ruke često spominjemo i kao ruke koje trebaju pomoć, ruke koje čekaju ruke svoje djece da joj pomognu da Njezino srce trijumfira kako je i obećala u Međugorju. 

Maria Vision godinama prenosi sveta misna slavlja, klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, molitvene programe, svjedočanstva koja motiviraju i obraćaju one koji još nisu upoznali ljubav Božju te kao obiteljski medij osvještava o važnosti obiteljskih vrijednosti. 

 

Maria Vision Međugorje

 

Maria Vision Međugorje je prva religiozna televizija na hrvatskom jeziku u Bosni i Hercegovini. Djeluje kao jedna obitelj, velika zajednica, čija je misija postati ono na što nas Naša Majka poziva u svojim porukama – biti apostoli Njezine ljubavi, koji će medijski prenositi Njezine poruke te širiti evangelizaciju. 

Putem malih ekrana  prenosimo  srce Međugorja u srca diljem svijeta. Izrađujemo digitalni video i audio sadržaj za posebne događaje, raznovrsne emisije,  humanitarne projekte, dokumentarne  i igrane filmove, svetu krunicu, svakodnevno euharistijsko slavlje i klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, sve u cilju evangelizacije. 

Naša misija je zalaganje za obranu obiteljskih vrijednosti naglašavajući da sve vrijednosti dolaze od Boga, jer je On izvor svih vrijednosti. Prvenstvena želja Maria Vision Međugorje je osvjestiti cijeli svijet da se Kraljica Mira svakodnevno, nakon 41 godinu, ukazuje u Međugorju i u porukama koje daje vidiocima daje i savjete kako spasiti duše, kako spasiti ovaj svijet.

NAŠI PROJEKTI