26. srpnja 2022. godine Maria Vision Međugorje organizirala je drugi po redu koncert duhovne glazbe pod nazivom „U zagrljaj Majci“ koji se održao u galeriji „Naša Majka“ u Međugorju.

Glavni izvođač bio je Stijepo Gleđ Markos, poznati dubrovački tenor i gitarist, a poseban gost bio je talijanski glazbenik, Valentino Borgo,koji je sve prisutne svojim izvedbama na više stranih jezika, nastojao približiti Bogu. Cijelu večer svojim umjetničkim djelima i slikanjem uživo obilježila je i posebna gošća i umjetnica, Dragica Batista – Bućo

Svi prisutni mogli su uživati u predivnim skladbama, a također okušati svoju sreću u tomboli čija je glavna nagrada, uz ostale vrijedne nagrade, bila putovanje u Svetu Zemlju. 

Voditeljica je bila naša draga kolegica, Kristina Kozina.

Publici je, tijekom svojeg nastupa, Stijepo uputio i par prigodnih riječi. Sve prisutne osvijestio je o važnosti Božje prisutnosti u našim životima, kao i koliko nas zapravo Naša Majka, Kraljica Mira, štiti i zagovara pred Bogom. 

Ovim putem Maria Vision Međugorje se zahvaljuje svima koji su bili dionici ovoga događaja i koji su na bilo koji način poduprli naš rad. Ovakvih koncerata će zasigurno biti još, a do tada na našem YouTube kanalu možete pronaći snimku koncerta „U zagrljaj Majci“ kao i našega prvog koncerta „Preko Marije do Isusa.“ 

Hvala Vam!  

Leave a Reply

Your email address will not be published.